Egészséges
Természetes
Gluténmentes
Laktózmentes
Hozzáadott cukor nélkül
Leírás és Paraméterek
Sambirano Gold / Madagascar - Termőterület szelektált étcsokoládé különlegesség
Madagascar 65% (BIO csokoládé)
Ültetvény: Madirofolo (Madagaszkár)
Madagaszkár északi részén a Madirofolo ültetvényt tamarind fák veszik körül, melyeknek gyümölcsös ízét köszönheti ez az igazán különleges madagaszkári csokoládé.
Kakaóbab fajta: Trinitario
Íz profil:
Citrusos keserűség, enyhén savanyú fás íz jegyek, minimális édesgyökér.
Tárolás: A terméket közvetlen napfénytől védett, száraz, hűvös helyen javasolt tárolni.
Összetevők: Kakaó massza, nádcukor, kakaóvaj, emulgeálószer: szójalecitin, természetes Bourbon vanília por. Ellenőrzött ökológiai gazdálkodásból
származó alapanyagok. Nyomokban tejet tartalmazhat.
Kakaó szárazanyag legalább: 65%.
Nettó tömeg: 50 g
Származási hely: Franciaország
Átlagos tápérték 100g termékben | |
energia | 2317 kJ/554 kcal |
zsír | 40g |
amelyből telített zsírsavak | 24g |
szénhidrát | 36g |
amelyből cukrok | 32g |
fehérje | 7,2g |
só | 0,02g |
Vélemények
Írja meg véleményét!