Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Egészséges
Természetes
Gluténmentes
Laktózmentes
Hozzáadott cukor nélkül

GY.I.K.

Mennyi a termékek minimális rendelési mennyisége 

Nincs minimális mennyiség, rendelhetsz 1 darabot is, rajtad áll. Gazdaságossági szempontból érdemes a szállítási költséget figyelembe venni.

Honnan tudom, hogy a megrendelésemet sikeresen megkaptátok

A megrendelés elküldése után kapni fogsz egy visszaigazoló e-mailt a rendelésed adataival. Ha nem kaptad meg a visszaigazoló e-mailt és nincs a kéretlen levelek (Spam) mappában sem, vedd fel velünk a kapcsolatot az alábbi elérhetőségek egyikén: Telefonszám: 06 30 262 1890 E-mailcím: info@elitbio.hu

 

Mit tegyek, ha nem kaptam a rendelésről visszaigazoló e-mailt

A rendelés leadását követően perceken belül kiküldünk egy rendelés-visszaigazoló e-mailt. Ha pár percen belül nem kapsz ilyen e-mailt, akkor valami probléma csúszott a rendelés leadásába. Elsőként ellenőrizd le, hogy helyesen adtad-e meg az e-mail címet. Ha ezt rendben találod, akkor más lehet a probléma. Ebben az esetben e-mailben vagy telefonon fordulj az ügyfélszolgálatunkhoz.

 

Akármilyen címre kérhetem a szállítást

Magyarországon belül, a rendelés során Te határozod meg a címet. A megadott címnek szilárd útburkolaton elérhetőnek kell lennie. Nem magyarországi cím esetén kérjük, megrendelés előtt egyeztess ügyfélszolgálatunkkal! (info@elitbio.hu, 30-262-1890)

 

Hogyan követhetem nyomon a rendelésemet

Bejelentkezés után a Felhasználói fiókodban a Korábbi rendelések menüpont alatt találod a rendeléseid adatait, és az egyes rendeléseknél a Megnézem gombra kattintva láthatod a rendelés állapotát. A rendelésed állapotváltozásairól e-mailben is értesítünk.

 

Elfelejtettem valamit kosárba rakni. Most mit tegyek

Ismételd meg a megrendelést a hiányzó termékekkel és küldj nekünk egy e-mailt (info@elitbio.hu), vagy hívj minket telefonon (06 30 262 1890) és add meg mindkét megrendelésed azonosítószámát. Mi egyeztetjük rendeléseid tartalmát és leszámítjuk a dupla postaköltséget. Ezután egy új számlát küldünk neked a javított adatokkal és az összes megrendelt termékkel.

 

Mennyi időn belül külditek el a megrendelt termékeket

A termékeket 3-5 munkanapon belül adjuk át szerződött futárszolgálatunknak. Amennyiben fizetési módnak a banki átutalást választottad, a szállítási határidő változhat az átutalás időpontjától függően!

 

Hogyan oszthatom meg veletek a véleményemet

A vélemény írásához meg kell keresned azt a terméket, amelyiket értékelni szeretnéd, és a termék oldalát megnyitva, lefelé görgetve találsz majd egy Leírás, egy Paraméterek és egy Vélemények fület. A Vélemények fülre kattintva láthatod más vásárlók hozzászólásait, az Értékelem a terméket gombra kattintva pedig megadhatod nevedet, véleményedet, és egy értékelést is adhatsz a terméknek egy 5 pontos skála segítségével. Ezután az Elküldöm a véleményem gombra kell kattintanod, hogy megkapjuk értékelésedet.