Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Egészséges
Természetes
Gluténmentes
Laktózmentes
Hozzáadott cukor nélkül

Rólunk

 

Az évek során sok bio, paleo, vegán és még sorolhatnám, milyen egészséges terméket próbáltam ki, főleg kíváncsiságból és mert azt gondoltam, ezzel jót teszek magamnak (egészségesen élek, lefogyok stb). Ismerős a helyzet?

Nemrég a családban felütötte a fejét a gluténérzékenység, valamint nem sokkal később a saját példámon azt is meg kellett tanulnom, hogyan táplálkozzon egy 40 feletti nő ahhoz, hogy ne hízzon (tovább) valamint az enyhe inzulinrezisztenciája ne vezessen cukorbetegséghez. A glutén, a tejtermékek és a cukor kiiktatásával az életünk egy olyan fordulatot vett, amit nem is gondoltunk volna. 

Egy új időszámítás indult el. A tejtermékek és a cukor nélküli életmód sem mondható egyszerűnek a mai világban, de egyik napról a másikra el kellett kezdeni „gluténmentesen gondolkodni”. Mondhatom, nem ment egyszerűen, főleg, ha arra gondolunk, hogy több kritériumnak kellett, hogy megfeleljen egy-egy gluténmentes élelmiszer. Minden nap találkoztam valami újjal és fokozatosan helyettesítettem be a család étrendjébe, amit jónak véltem. Ezek közül persze az maradt meg, ami átment a  család rostáján :-) Mondanom sem kell, nem is olyan egyszerű mindenkinek megfelelni...

Amire még rá kellett döbbennem, hogy óriási a kínálat, de NAGYON MEG KELL NÉZNI, mi mindent  tartalmaz az, amire ráírják, hogy gluténmentes, cukormentes..paleo…vegán…stb.

 Amikor megtaláltuk a „csoki szuperfinom alternatíváját”, eldöntöttem, ezt mindenképpen szeretném megismertetni azokkal a sorstársakkal, akik ételallergiájuk, diétájuk, életmódjuk miatt nem fogyaszthatják a „hagyományos” édességeket. Így jött létre webáruházunk, és bővül időről időre azokkal a prémium minőségű (ELIT) és biológiai természetünkkel harmóniában lévő (BIO) termékekkel, amelyeket a közvetlen környezetem már letesztelt, és jó visszajelzést adott. Most már lehet azt is mondani, hogy "vadászom" azokat a lelőhelyeket, termékeket, amik a fenti kritériumoknak megfelelnek. Eközben több olyan magyar gyártót is felfedeztem, akik maximálisan figyelnek a fent leírtakra - sőt, még többféle előírást is figyelembe vesznek.

Webáruházunk olyan egészséges finomságokkal van tele, melyek beilleszthetők azok étrendjébe, akik  nem fogyaszthatnak hagyományos eljárással készült édességeket, de ajánlom azoknak is, akiknek nincs semmilyen betegsége, csupán nyitottak egy egészségtudatosabb szemléletre. 

Az egészséges életmódhoz a mai világban elengedhetetlen a megfelelő étrendkiegészítők fogyasztása. A betegségek megelőzése, az immunerősítés, méregtelenítés stb. minden korosztálynál egyaránt fontos. Ehhez is szeretnénk segítséget nyújtani kiváló minőségű aloe verás és egyéb táplálékkiegészítő-kínálatunkkal.

Termékpalettánkat folyamatosan igyekszünk bővíteni, de a legfontosabb cél nem a mennyiség, hanem természetesen a minőség. 

Remélem, örömet leltek az összeállításban!