Leírás és Paraméterek
A pörkölt kakaóbab töret, a nyers, egész napon szárított kakaóbab pörkölt és zúzott, héj nélküli változata. Annak ellenére, hogy a pörkölés miatt a kakaóbabnak ez a verziója némi hőhatásnak van kitéve, még mindig gazdag vitamin és tápanyagforrásnak tekinthető, többek között ezért is vált az egészségtudatos étrend szinte nélkülözhetetlen elemévé.
Felhasználási javaslat: Ropogós textúrája és csokoládés ízvilága miatt édes és sós fogásokban egyaránt alkalmazható. Bármilyen ételhez, smoothie-hoz keverjük, azáltal nem csak a csokoládés ízvilágot gazdagíthatjuk, de az antioxidáns hatást is növelhetjük egyben.
Ajánlott napi adag: 1-2 evőkanál (10-20g)
HASZNÁLAT UTÁN A TASAKOT ZÁRD VISSZA ÉS SZÁRAZ, HŰVÖS HELYEN TÁROLD!
Összetevők: Pörkölt kakaóbab töret, héj nélküli
Minőségét megőrzi: A csomagoláson feltüntetett időpontig
Származási hely: Belgium
Tápanyagtartalom 100 g termékben | |
Kalória | 601 kcal |
Fehérje | 11,7 g |
Szénhidrát | 5,5 g |
amelyből cukor (mono+diszacharidok) | 0,3 g |
Zsír | 54,5 g |
amelyből telített zsírsavak | 32,8 g |
Só | 0,02 g |
Rost | 18,5 g |