Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Egészséges
Természetes
Gluténmentes
Laktózmentes
Hozzáadott cukor nélkül

Évkezdés betegségek nélkül

Évkezdés betegségek nélkül

Az elmúlt időszakban több kisgyermekes anyuka keresett meg minket, hogy a gyermek beteg, és nem tud oviba, bölcsibe menni. Az ilyen eset nagy terhet jelenthet a szülőre: kényszerszabadság (táppénz), orvos, aggódás…

A legjobb természetesen a megelőzés, de azzal sincs veszve minden, ha már kialakult a megfázás, láz vagy kisebb betegség.

Ilyenkor elsődleges fontosságú a kis szervezet mielőbbi erősítése, támogatása a védekezésben.

Erre jó megoldás lehet a Colostrum Liquid. Ez a furcsa nevű készítmény a szarvasmarha előtejét (azaz a colostrumot) tartalmazza. Ez az értékes anyag biológiailag hasonló felépítésű fehérjéket tartalmaz, mint az emberi vérben található immunanyagok, azonban negyvenszer nagyobb koncentrációban. Vírusellenes hatóanyagok széles skálája található benne, így hatékony segítség lehet, ha már megjelentek a kellemetlen tünetek.

Amennyiben a gyermek – és persze a szülő – egészséges, akkor is javasolt erősíteni az immunrendszert. Ehhez a legkézenfekvőbb a megfelelő vitaminok és ásványi anyagok bevitele a szervezetbe, amelyek segítségével a test jobban képes majd ellátni a védekezés feladatát.

A vitamin olyan anyag, ami akkor okoz betegséget, ha nem esszük meg.” – mondja híres-neves Nobel-díjas tudósunk, Szent-Györgyi Albert. Fogadjuk is meg a tanácsát: együk meg azokat a vitaminokat!

Ehhez ajánljuk a Vita Active készítményünket, amely 21-féle zöldséggel és gyümölccsel, valamint 10 vitaminnal nyújt teljes körű vitaminellátást gyermeknek és felnőtteknek egyaránt.

A fenti két készítmény (Colostrum, Vita Active)  az Aloe vera ivógéllel kombinálva optimálisan látja el a megfelelő tápanyagokkal, nyomelemekkel a kicsik szervezetét, így könnyen át tudják vészelni a téli vírusos időszakot. 

Ezen felül talán mondanunk sem kell, de inkább mégis említsük meg, mert nagyon lényeges: ez pedig a táplálkozás témaköre! Tény, hogy egyre kevesebb mikrotápanyag található az élelmiszereinkben, így étrendünk külön kiegészítésre szorul, azaz külön kell bevinnünk szervezetünkbe a vitaminokat és ásványi anyagokat. Viszont emellett lényeges, hogy minél tisztább, minél természetesebb, minél kevésbé feldolgozott ételek kerüljenek az asztalunkra és persze gyermekeink asztalára. És bár az óvodai, iskolai étkezésbe korlátozottabb a beleszólásunk, abban tudunk segíteni, hogy a család egy finom, tápláló és egészséges reggelivel indítsa a napot.

Egészséges és nyugodt évkezdést kívánunk!