Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Egészséges
Természetes
Gluténmentes
Laktózmentes
Hozzáadott cukor nélkül

Aludd frissre magad minden éjszaka

- 2023. 01. 14. 19:40:00
Aludd frissre magad minden éjszaka
Tudtad, hogy az álmatlanság és az alvászavar a második leggyakoribb egészségügyi probléma a megfázásos jellegű tünetek után? Azon belül pedig konkrétan az elalvás és a mély alvás okoz nehézséget.

Tehát ha esetleg te magad, vagy a hozzád közel állók ilyen gondokkal küszködnek: tudd, hogy nem vagy egyedül.

Először is nézzük meg, hogy mit kell tudnunk az alvásról!

Tényezők, amelyek negatívan befolyásolják alvásunkat

1.    mentális okok, stressz

Már mindannyian megéltünk olyan helyzetet, amikor a másnapi vizsga, állásinterjú, fontos munkahelyi szituáció, utazás vagy hasonlók miatt túlságosan izgatottak, feszültek voltunk ahhoz, hogy pihenni tudjunk. Ha valakinek ez állandó, sajnos, az alvásproblémája is állandósulhat.

2.    fizikai okok

Rendszeres hátfájás, izomfájdalmak, görcsök vagy hasonló testi problémák szintén megzavarhatják az esti nyugalmat és ellazulást. Emellett a megfelelő tápanyagok, vitaminok és ásványi anyagok hiánya is erősen hozzájárulhat ehhez.

3.    alvásbeli ritmuszavarok, időzítés

A váltakozó vagy többműszakos munkarend, a túl korai kelés vagy a kényszerű késői fekvés, családi helyzetek (pl. gyermekszületés, óvoda- vagy épp iskolakezdés) rendszertelenné vagy számunkra nem komfortossá tehetik az éjszakai pihenést. Ezek rövidebb-hosszabb távon alvásproblémákkal járhatnak.

4.    szervi okok

Szív- és érrendszeri megbetegedések, netán más, tényleges szervi problémák is okozhatnak alvás- és pihenésbeli nehézségeket. Ezek felderítésében szakemberek lehetnek a segítségünkre.

5.    külső tényezők

A kényelmetlen matrac, túl hűvös vagy éppen meleg környezet, zajok vagy más, külső okok nehézzé vagy épp lehetetlenné tehetik számunkra az ellazulást és ezáltal az elalvást.

Mi a megoldás?

Ha megtaláltuk a tényleges okot, onnan már könnyebbé válhat a megoldás keresése. Viszont adódhatnak olyan helyzetek, amikor az egyszerű kezelés (pl. egy másik matrac beszerzésével) nem kivitelezhető, legalábbis rövidtávon.

Ilyenkor is vannak olyan eszközök, amelyek a segítségünkre vannak. Ezek közül az egyik az LR LIFETAKT Night Master, azaz egy éjszakai ital, amely hosszú távon és természetes módon gondoskodik a pihentető alvásról.

Hogyan működik ez a termék?

 

-       GYORSABB ELALVÁST biztosít az ellazulás által.

-       MÉLY ALVÁST a jobb alvásminőség által.

-       KIPIHENT ÉBREDÉST az alvás közbeni optimalizált regeneráció által.

Melyek a hatóanyagai?

·         aloe vera

·         sáfrány

·         komló

·         L-tripofán (esszenciális aminosav)

·         magnézium

·         cink

·         B-vitamin komplex

Ne küszködj az alvásproblémákkal, a napi szintű fáradtsággal, levertséggel! Hosszú távon a nem rendszeres és/vagy rossz minőségű alvás alaposan megbosszulja magát!

Ismerd meg és használd a LR LIFETAKT Night Mastert!

További információk:

https://elitbio.hu/lr-night-master-a-minosegi-alvasert-30-tasak-egyenkent-37-g